29/03/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Ομοφωνία στη Γενική Συνέλευση της ΕΚΟΦΝΣ

Με την συμμετοχή 21 σωματείων με δικαίωμα ψήφοι διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (18/3) η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Παρουσία 21 σωματείων με δικαίωμα ψήφου κι ενός χωρίς πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/3) στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο του Πειραιά η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας της οποίας προέδρευσε ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας.

Αφού διαβάστηκαν οι εκθέσεις όλων των εφόρων καθώς και της Εξελεγκτικής Επιτροπής και τέθηκαν τα ερωτήματα επί των πεπραγμένων προκαλώντας μια εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα στο προεδρείο και τους εκπροσώπους των σωματείων έγινε η ψηφοφορία για τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό.

Ο Διοικητικός απολογισμός ψηφίστηκε ομόφωνα από τα 20 σωματεία καθώς ο εκπρόσωπος του ΟΣΦΠ αποχώρησε εκτάκτως ενώ τον Οικονομικό απολογισμό υπερψήφισαν 18 σωματεία και δυο, ο ΝΟΙ και ο ΚΟΕ ψήφισαν Λευκό.

Ιδιαίτερη βαρύτητα κατά την εκτός ημερήσιας συζήτηση των εκπροσώπων με τα μέλη του ΔΣ δόθηκε στα σημαντικά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα σωματεία με τον αιγιαλό όπου ήδη έχει κατατεθεί πρόταση για τροποποίηση του Νόμου με πρωτοβουλία και άλλων Ομοσπονδιών όπως η Ιστιοπλοϊκή που πλήττεται ιδιαίτερα.

                                    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μια μέρα νωρίτερα (Παρασκευή) συνεδρίασε δια ζώσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στα γραφεία της στο Μικρολίμανο όπου έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Να αναθέσει τη Β΄Φάση της Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στον ΙΟ Θεσσαλονίκης προκειμένου να τη διοργανώσει στη λίμνη Βόλβη.

Να αναθέσει το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας στον ΝΟ Κατερίνης που θα το διοργανώσει με την Δημοτική αρχή της πόλης (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα).

Να τιμήσει για την συνεισφορά του στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας καθώς και γενικότερα στο άθλημά μας τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα κατά την Τελετή βράβευσης των κορυφαίων του 2022 τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.