29/03/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Με την συνδρομή της ΕΚΟΦΝΣ οι Έλληνες προπονητές στο Παγκόσμιο Προπονητικό Συνέδριο

Κάλεσμα προς τους Έλληνες προπονητές να παρακολουθήσουν το Διαδικτυακό Προπονητικό Συνέδριο της Παγκόσμια Ομοσπονδίας Κωπηλασίας απηύθυνε η διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι, κατόπιν εισήγησης του Εφόρου Εθνικών Ομάδων και Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερου αποφάσισε να καλύψει το κόστος παρακολούθησης για ένα προπονητή από κάθε ενεργό σωματείο της.

Το συνέδριο θα διαρκέσει από την Παρασκευή 3 έως Τρίτη 7 Μαρτίου 2023.

Η λεπτομερής ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ: 

Με στόχο την υψηλή επιμόρφωση των προπονητών – προπονητριών , προς όφελος της ελληνικής κωπηλασίας και κατόπιν εισήγησης του Εφόρου Εθνικών Ομάδων και Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερου, η διοίκηση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να καλύψει το κόστος παρακολούθησης του φετινού Διαδικτυακού Προπονητικού Συνεδρίου της Παγκόσμιας Κωπηλασίας, για ένα προπονητή από κάθε ενεργό σωματείο της.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από την Παρασκευή 3 έως Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 και στην διάρκεια του θα γίνουν, μεταξύ άλλων,  σεμινάρια και τμήματα διάδρασης με τους κεντρικούς ομιλητές.

Θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν σε πολλές πτυχές του αθλήματος όπως επίσης στη Παράκτια, Κλειστή και Κλασσική κωπηλασία κ.α.

Προκειμένου να συμμετέχει η ομοσπονδία με ομαδική εγγραφή των προπονητών που θα συμμετέχουν, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι προπονητές το αργότερο έως την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 να αποστείλουν τη συμμετοχή τους στο mail  της Ομοσπονδίας (info@kopilasia.gr), μαζί με τα ακόλουθα στοιχεία του/της:

Ονοματεπώνυμο, Εmail, κινητό τηλέφωνο, Πλήρης Διεύθυνση, Ημερομηνία Γέννησης, έτη προπονητικής εμπειρίας, Πιστοποιημένο επίπεδο προπονητικής, Προπονητική στόχευση (U19, U23, ΑΓ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ, ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΚΤΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ….), Συμμετοχή σε προηγούμενο Εικονικό Προπονητικό Συνέδριο της Π.Κ. και αν ΝΑΙ, ποιο έτος?

Επισημαίνεται ότι χωρίς τα ως άνω δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονική καταχώρηση συμμετοχής καθώς και πως οι προτεινόμενοι θα πρέπει να έχουν καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας προκειμένου να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε εδώ : 2023 World Rowing Virtual Coaches Conference – World Rowing

Για πρόσβαση στο αρχικό πρόγραμμα του Συνεδρίου μπείτε ΕΔΩ