19/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Κ. Κοντομανώλης: «Πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών»

Η ελληνική ομάδα αποχωρεί από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων, με τρεις συμμετοχές σε τελικούς  αλλά χωρίς μετάλλιο. Με σκοπό την αποτίμηση της αξιόπαινης προσπάθειας της ομάδας του, έκανε δηλώσεις  λίγες ώρες μετά τη λήξη των αγώνων στο, Τόκιο ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας  Κοντομανώλης.

«Δυστυχώς για μας την πιο κρίσιμη μέρα, τη  μέρα των τελικών, οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα να μην ευνοούν καθόλου τα πληρώματα μας, λόγω σωματικών προσόντων. Υπό άλλες συνθήκες, όπως αυτές που επικρατούσαν τις πρώτες μέρες oι τρεις ελληνικές βάρκες, οι οποίες αγωνίστηκαν στους τελικούς θα ήταν μέσα στα μετάλλια. Όπως και το διπλό σκιφ των αγοριών με τους Μπαρούτα-Στασινό, αν δεν είχαν την ατυχία να σπάσει το κουπί τους στον επαναληπτικό», ανεφερε ο έμπειρος τεχνικός.

Επίσης,  η ομάδα μας ήταν από τις νεότερες σε μέσο όρο ηλικίας αλλά και εμπειρίας σε όλο το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι 8 από τους 12 αθλητές μας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε παγκόσμιο, ενώ είχαμε ακόμη και κορασίδα στην σύνθεση μας», συμπλήρωσε ο κ. Κοντομανώλης.

«Με αυτά τα δεδομένα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των παιδιών και πιστεύουμε ότι την επόμενη χρονιά θα έχουμε  διαφορετικά αποτελέσματα και σημαντικές επιτυχίες από τα ίδια» κατέληξε ο Κώστας Κοντομανώλης.

Η αποστολή της γαλανόλευκης επιστρέφει από το Τόκιο τα ξημερώματα της Τρίτης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *