03/06/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Τους Ολυμπιονίκες του Τόκιο βράβευσε ο ΣΕΟ

Το βράδυ της Κυριακής, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, βράβευσε με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών ιστορίας τους νέους Ολυμπιονίκες του Τόκιο. Στην εκδήλωση έδωσαν σαφώς το παρών και μέλη της ελληνικής κωπηλασίας. Ο Στέφανος Ντούσκος έλαβε το βραβείο του από τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, ενώ τα βραβεία για την δίκωπο της Χριστίνας Μπούρμπου και της Μαρία Κυρίδου παρέλαβε η πρόεδρος του ΝΟΙ, Μάρθα Παλαιοπάνου.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ Στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η βράβευση των νέων Ολυμπιονικών του Τόκυο από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών ιστορίας του ΣΕΟ. Η Ελληνική Κωπηλασια ήταν ασφαλώς παρούσα με τον Στέφανο Ντούσκο που παρέλαβε το βραβείο του απο τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά.Τα βραβεία για την δίκωπο Μπούρμπου/Κυρίδου παρέλαβε η πρόεδρος του ΝΟΙ Μάρθα Παλαιοπάνου.

Παρόντες οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας Πολύμερος Βασίλης, Μπισκιτζή Χρύσα, Γιάνναρος Σπύρος, Μαγδανής Παναγιώτης και Κόνσολας Λευτέρης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιαννης Βράμπας, καθώς και το μέλος του ΔΣ, Ρότζερ Γκαττ. Η τελετή οργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη που έδωσε το παρών. Παρόντες ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος καθώς και πλήθος επισήμων και Ολυμπιονικών.