15/07/2024
Όμιλοι Διεθνή HOT

Συνεργασία της RYCC Savoia με αθλήτρια από τις Η.Π.Α.

Ο Ναυτικός Όμιλος της Νάπολη Reale Yacht Club Canottieri Savoia με πρωτοβουλία του τεχνικού συμβούλου της Flaviano Ciriello δημιούργηε δίκτυο συνεργασίας μεταξύ Ιταλίας και Η.Π.Α., στον τομέα τη προπόνησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την προπόνηση της κωπηλάτριας από την Washington Beatrice Marchesani. Η νεαρή αθλήτρια μεταβαίνει συχνά στην Ιταλία για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα του κ. Ciriello. Ωστόσο, όταν βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιεί προπονήσεις μέσω βιντεοκλήσης.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της γυναικείας κωπηλασίας πραγματοποιείται ένα δίκτυο συνεργασίας μεταξύ Ιταλίας και Η.Π.Α. Ευελπιστώ ότι το εγχείρημα αυτό, το οποίο το έχω ήδη επεκτείνει στην Ελβετία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται», αναφέρει ο κύριος Ciriello.

«Η διαδραστηκότητα, η ανάπτυξη, η κοινωνική ανταλλαγή και η διαπολιτισμικότητα αποτελούν στοιχεία ζωτικής σημασίας γι’αυτό το πρότζεκτ! Οι αποστάσεις, χάρις στον αθλητισμό και την κοινωνική ανταλλαγή, μηδενίζονται!», και καταλήγει.