24/09/2023
Όμιλοι HOT

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς στη Διεθνή Ρεγκάτα Struga Open 2023

Στη Διεθνή Κωπηλατική Ρεγκάτα Struga Open 2023, η οποία διοργανώθηκε στην πόλη Στρούγκα των Σκοπίων το Σάββατο 10 Ιουνίου, έδωσαν το παρών αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία από 4 βαλκανικές χώρες, 2 από τη Βουλγαρία, 1 από τη Σερβία, 2 σωματεία από τα Σκόπια, καθώς και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.

Η ανακοίνωση του ΝΟ Καστοριάς:

Το Σάββατο 10 Ιουνίου αποστολή αθλητών κι αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς συμμετείχε στη διεθνή κωπηλατική ρεγκάτα με την ονομασία Struga Open 2023, η οποία διοργανώθηκε στην πόλη Στρούγκα της Βόρειας Μακεδονίας.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν σωματεία από 4 βαλκανικές χώρες. Ποιο συγκεκριμένα συμμετείχαν 2 σωματεία από τη Βουλγαρία, 1 σωματείο από τη Σερβία, 2 σωματεία από τη Βόρεια Μακεδονία και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.

Οι μικροί αθλητές κι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. είχαν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν διεθνή αγώνα που τους πρόσφερε εμπειρίες, οι οποίες θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για το κωπηλατικό τους μέλλον.

Την αποστολή συνόδεψαν ο Γεν. Γραμματέας του Ν.Ο.Κ. κ. Δημήτρης Φωτιάδης, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Κ. κ. Μητρούδης Παναγιώτης και ο εκπρόσωπος του Ν.Ο.Κ. στο Δ.Σ. της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και για χρόνια διεθνής διαιτητής κ. Παπαγιάννης Κώστας.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες: Μίχου Φανή, Παπαλάμπρου Μαγδαληνή, Αντωνιάδου Έλενα, Χρήστου Νίκος, Μπέκος Χρήστος και Αντωνιάδης Νικόλας.