16/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες HOT

Νωρίς το πρωί οι ημιτελικοί λόγω επερχόμενης κακοκαιρίας

Αύριο Παρασκευή, συνεχίζεται η δράση της Α’ Φάσης του 90ου Πανελληνίου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά με 14 ημιτελικές κούρσες όλων των κατηγοριών. Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 09:20.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με 14 ημιτελικούς για όλες τις κατηγορίες θα συνεχιστεί την Παρασκευή 10/5 το πρόγραμμα του 90ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι δυσοίωνες προβλέψεις της Μετεωρολογικής  υπηρεσίας που κάνουν λόγο για ισχυρούς ανέμους από το πρωί, αλλά και βροχοπτώσεις στην περιοχή του Κωπηλατοδρομίου υποχρέωσαν την Οργανωτική Επιτροπή να αλλάξει το πρόγραμμα κι αφού πραγματοποιήθηκαν οι επαναληπτικοί το απόγευμα για το απόγευμα της Παρασκευής έμειναν μόνο οι ημιτελικοί που θα ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθούν (14 κούρσες) στις 09:20 περίπου. Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα της Παρασκευής μπορείτε  να το βρείτε ΕΔΩ .

Οι τελικές αποφάσεις εάν θα υπάρξουν αλλαγές και στο πρόγραμμα των τελικών του Σαββάτου  θα παρθούν μετά το τέλος των ημιτελικών της αυριανής  ημέρας και με βάση τα νέα στοιχεία που θα έχει στη διάθεση της η Μετεωρολογική Υπηρεσία.