13/07/2024
Όμιλοι

ΝΟΚ: Ευχαριστήρια επιστολή προς την ΕλληνοΑμερικάνικη Ένωση Καστοριάς

Τις ευχαριστίες του προς την ΕλληνοΑμερικανική Ένωση Καστοριάς για την αστήρευτη συμπαράσταση εξέφρασε το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με σχετική ανακοίνωση.

Τα όσα αναφέρει ο ΝΟΚ:

To Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, εκ μέρους των αθλητών, των προπονητών, των γονέων των αθλητών, των φίλων του Ομίλου, όλης της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, θα θέλαμε να εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις ευχαριστίες μας προς την ΕλληνοΑμερικάνικη Ένωση Καστοριάς για τη στήριξή της στο σωματείο μας.

Ευχαριστούμε που για μία ακόμη φορά στέκεστε αρωγοί στο δύσκολο έργο που επιτελούμε, προσπαθώντας στα χρόνια της κρίσης που μαστίζουν τον αγαπημένο μας τόπο, την Καστοριά, να προσφέρουμε στη νεολαία της πόλης πρόσβαση σε ένα από τα πιο επιτυχημένα αθλήματα της χώρας, αυτό της κωπηλασίας. Ευελπιστούμε πως και στο μέλλον θα σας έχουμε πάντα δίπλα μας, με τη γενναιοδωρία σας και την αγάπη για τον τόπο μας, προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της επαναφοράς του Ομίλου μας, στις πρώτες θέσεις της Ελληνικής κωπηλασίας και της ανάδειξης νέων Ολυμπιονικών, όπως πολλές φορές στο παρελθόν έχει γίνει.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς