07/06/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

ΝΟΓ: Ευαγγελία συνέχισε να μας κάνεις περήφανους

Για μια ακόμη φορά η πρωταθλήτρια του ΝΟΓ Ευαγγελία Φράγκου τιμήθηκε για τις σπουδαίες διακρίσεις της με τα ελληνικά χρώματα. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή αθλήτια ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του 2022, οι οποίοι βραβεύθηκαν από την ΕΚΟΦΝΣ. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΝΟ Γιαννιτσών εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για να συγχαρεί την Παγκόσμια χρυσή πρωταθλήτρια Κ23.

Τα όσα αναφέρει ο ΝΟΓ:

Στην ετήσια τελετή βράβευσης, για τα ελληνικά κουπιά που διακρίθηκαν για το 2022 στα διεθνή πρωταθλήματα κωπηλασίας, βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου, που διοργάνωθηκε στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τη Δευτέρα 23 Μαρτίου από την Ελληνική Κωπηλατικη Ομοσπονδια.

Η Ευαγγελία Φράγκου σε μια λαμπρή αγωνιστική πορεία τα τελευταία χρόνια, όντας μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, συνεχίζει να διακρίνεται και να τιμά τα ελληνικά κουπιά.

Το 2022 κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 στη δικωπο άνευ Γυναικών με πλήρωμα της τη Χριστίνα Μπούρμπου και με νέο παγκόσμιο ρεκόρ, ενώ και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23, με το ίδιο πλήρωμα και το ίδιο άγωνισμα, κατέκτησαν για ακόμη μια φορά την πρώτη θέση επιβεβαίωνοντας τη αγωνιστική δυναμικότητα του αγωνιστικου διδύμου.

Φέτος, μια χρονιά Ολυμπιακων προκρίσεων η Ευαγγελία Φράγκου συνεχίζει την προετοιμασία της στα κοινόβια της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας στην κατηγορία Σένιορ και αναμένουμε την πολύ σημαντική αγωνιστική χρονιά με την ελπίδα ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού το 2024.

Ευαγγελία συνέχισε να μας κάνεις περήφανους. Συγχαρητήρια για τις λαμπρές επιτυχίες που έχεις χαρίσει στην Ελληνική Κωπηλασία αλλά και στον Ομίλο μας.