08/12/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες HOT

Νέο προπονητικό κοινόβιο για την κατηγορία Ανδρών-Γυναικών

Μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση τα πέντε πληρώματα που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης καλούνται σε νέο προπονητικό κοινόβιο, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο, στο Βελιγράδι της Σερβίας. Σημειώνεται ότι από εκείνη την διοργάνωση θα δοθούν οι πρώτες θέσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Λίγες ημέρες ξεκούρασης είχαν μόνο τα πέντε πληρώματα που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης αφού καλούνται εκ νέου σε προπονητικό κοινόβιο ενόψει του πολύ σημαντικού Παγκοσμίου πρωταθλήματος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Βελιγράδι που θα δοθούν τα πρώτα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Πιο συγκεκριμένα για αύριο Πέμπτη 13 Ιουλίου καλούνται σε προπονητικό κοινόβιο στο Σχοινιά και μέχρι τις 30 Αυγούστου οι:

Στέφανος Ντούσκος (ΠΝΟΙ), Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ), Χριστίνα Μπούρμπου (ΝΟΘ), Ζωή Φίτσιου (ΝΟΜΑΥΡ), Γιάννης Καλανδαρίδης (ΕΝΟΑ), Θανάσης Παλαιοπάνος (ΝΟΙ).

Ήδη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο βρίσκονται οι Ευαγγελία Αναστασιάδου (ΝΟΚ) και Μιλένα Κοντού (ΝΟΜΥΤ) οι οποίες θα πάρουν μέρος και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κάτω των 23 που θα γίνει στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας από 19-23 Ιουλίου.