19/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες Κλειστή Κωπηλασία HOT

Με ρεκόρ συμμετεχόντων το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας 

Όλα είναι έτοιμα για το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας Indoor Rowing που αναμένεται να γίνει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Τ9 του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Κατερίνης, με ρεκόρ συμμετοχών.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 880 αθλούμενοι όλων των ηλικιών, από 12 έως και 65+ ετών, σε αποστάσεις 500, 1000 και 2000 χλμ.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Κάθε προηγούμενο ετοιμάζεται να ξεπεράσει το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας Indoor Rowing που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο κλειστό  Γυμναστήριο Τ9 του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Κατερίνης.

Περισσότεροι από 880 αθλούμενοι από όλη την Ελλάδα, αθλητές, μέλη γυμναστηρίων και απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη από την περσινή διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη και στο ιστορικό Παλέ ντε σπορ.

Το συγκεκριμένο γυμναστήριο θα μετατραπεί σε μια κωπηλατική αρένα με τα εργόμετρα να παίρνουν φωτιά από αγωνιζόμενους όλων των ηλικιών από 12 έως και 65+ ετών σε αποστάσεις 500, 1000 και 2000 χλμ.

Παρούσα και όλη η ελληνική κωπηλατική οικογένεια αφού θα παραβρεθούν  Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης, όπως επίσης και Βαλκανιονίκες και πρωταθλητές Ελλάδας.  

Τη διοργάνωσης στις 12:35 το μεσημέρι του Σαββάτου θα ανοίξουν οι αθλούμενοι της κατηγορίας ΑΜΕΑ και θα ακολουθήσουν αμέσως μετά οι αθλητές και αθλήτριες Special Olympics.

To αγωνιστικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί περίπου στις 20:00 για να ακολουθήσουν οι απονομές σε όλες τις κατηγορίες. Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Εκτός από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία , υπό την αιγίδα της οποίας διεξάγεται το 2οΠανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας σημαντικό ρόλο παίζουν στη διοργάνωση  η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης, το Επιμελητήριο Πιερίας, η Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης  με τον πρόεδρό του που είναι η ψυχή της τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Κώστα Καρυώτη και το επιτελείο του.