02/07/2026
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες HOT

Με δυο ελληνικούς τελικούς η αυλαία του 3ου Παγκοσμίου Κυπέλλου

Με τη συμμετοχή δυο ελληνικών πληρωμάτων σε μεγάλους τελικούς θα πέσει η αυλαία του 3ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Ανδρέα Μπούρκα στη δίκωπο, οι οποίοι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Το ελληνικό πλήρωμα πήρε τη δεύτερη θέση στον δεύτερο ημιτελικό με χρόνο 6:26.13, μια επίδοση που ήταν η τρίτη καλύτερη ανάμεσα και στα έξι σκάφη που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό. Αύριο στις 11:49 ώρα Ελλάδος, οι Έλληνες αθλητές θα διεκδικήσουν μια θέση στο πόντιουμ των νικητών.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και το δίδυμο του διπλού σκιφ ανδρών, με τους Ζήση Μπουκουβάλα και Νίκο Χωλόπουλο να καταλαμβάνουν την 13η θέση στη γενική κατάταξη, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του Γ’ τελικού με χρόνο 6:21.86.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο η ελληνική αποστολή θα έχει και δεύτερη συμμετοχή σε μεγάλο τελικό, με το πλήρωμα των Βάλια Λυκομήτρου, Ελένη Διαβάτη, Χριστίνα Μπούρμπου και Ζωή Φίτσιου να αγωνίζεται στον αντίστοιχο του τετραπλού σκιφ γυναικών, στις 12:54 ώρα Ελλάδος.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field