15/07/2024
Όμιλοι HOT

Καλωσόρισε τους ασημένιες παγκόσμιες πρωταθλήτριες του ο ΝΟΚ

Με χαρά και περηφάνια καλωσόρισε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς τις ασημένιες παγκόσμιες πρωταθλήτριες στη κατηγορία των Νεανίδων, Δήμητρα και Χριστίνα Παπαϊωάννου, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.

Τα δυο κορίτσια ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητριών, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη στο Παρίσι της Γαλλίας, στις 2-6 Αυγούστου, αγωνιζόμενες στη δίκωπο.

Η ανακοίνωση του ΝΟΚ:

Με μεγάλη χαρά η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς υποδέχτηκε τις ασημένιες παγκόσμιες πρωταθλήτριές του Δήμητρα και Χριστίνα Παπαϊωάννου, οι οποίες επέστρεψαν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθη στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.

Τα κορίτσια επέστρεψαν τη Δευτέρα 7 Αυγούστου από τους αγώνες και έφτασαν στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις όπου τις περίμεναν οι συναθλητές και συναθλήτριές τους, ο προπονητής τους κ. Λαπίκωφ και μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου. Η χαρά για τα κορίτσια ήταν ανεπανάληπτη και όλη η ομάδα προσέφερε μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα τεράστια μπράβο για το μεγάλο τους κατόρθωμα.

Η οικογένεια του Ν.Ο.Κ. εύχεται ολόψυχα στα κορίτσια να έχουν υγεία και πλήθος επιτυχιών στον αθλητικό τομέα, αλλά και σε κάθε άλλο στη ζωή τους. Πολλά συγχαρητήρια όμως και ευχές αξίζουν και στους γονείς των κοριτσιών, οι οποίοι για πλήθος ετών στηρίζουν την ιδιαίτερα δύσκολη, επίπονη προσπάθεια των παιδιών τους με κάθε τρόπο και ανταμείβονται για ακόμη μία φορά με τις σπουδαίες αθλητικές επιδόσεις των παιδιών τους, μιας και τα κορίτσια είχαν σπουδαίες διακρίσεις με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας και στο παρελθόν.