15/07/2024
Όμιλοι

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΝΟΚ

Με σχετική ανακοίνωση τoυ, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αδελφούς Γιώργο και Λάζαρο Καραβασίλη, για την βοήθεια που παρείχαν στο σωματείο κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα αξιολόγησης στον Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Τα όσα αναφέρει ο ΝΟΚ:

To Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, εκ μέρους των αθλητών, των προπονητών, των γονέων των αθλητών, των φίλων του Ομίλου, όλης της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, θα θέλαμε να εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις ευχαριστίες μας προς τους αδελφούς Γιώργο και Λάζαρο Καραβασίλη, για τη στήριξή τους στο σωματείο μας κατά τη συμμετοχή στον πρόσφατο αγώνα αξιολόγησης στον Σχινιά για τη συμμετοχή των αθλητών/τριών μας στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας.

Ευχαριστούμε που στέκεστε αρωγοί στο δύσκολο έργο που επιτελούμε, προσπαθώντας στα χρόνια της κρίσης που μαστίζουν τον αγαπημένο μας τόπο, την Καστοριά, να προσφέρουμε στη νεολαία της πόλης πρόσβαση σε ένα από τα πιο επιτυχημένα αθλήματα της χώρας, αυτό της κωπηλασίας. Ευελπιστούμε πως και στο μέλλον θα σας έχουμε πάντα δίπλα μας, με τη γενναιοδωρία σας και την αγάπη για τον τόπο μας, προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της επαναφοράς του Ομίλου μας, στις πρώτες θέσεις της Ελληνικής κωπηλασίας και της ανάδειξης νέων Ολυμπιονικών, όπως πολλές φορές στο παρελθόν έχει γίνει.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς