03/12/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Επισκέψεις των Ομοσπονδιακών προπονητών στα σωματεία-μέλη της ΕΚΟΦΝΣ

Το προσεχές διάστημα, οι ομοσπονδιακοί προπονητές που έχουν αναλάβει το πρόγραμμα Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλασίας θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε όλα τα σωματεία-μέλη της ΕΚΟΦΝΣ, με σκοπό την πρώτη αξιολόγηση αθλητών που είναι γεννημένοι το 2010 και άνω.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Επισκέψεις σε όλα τα σωματεία μέλη της ΕΚΟΦΝΣ θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα οι ομοσπονδιακοί προπονητές που έχουν αναλάβει το πρόγραμμα Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλασίας προκειμένου να γίνει η πρώτη αξιολόγηση αθλητών κι αθλητριών που είναι γεννημένοι το 2010 και άνω, καθώς και ανταλλαγή απόψεων με τους σωματειακούς προπονητές για δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο αυτό.

Οι πρώτες επισκέψεις θα διεξαχθούν στις 26/11 και αυτός ο κύκλος αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου του 2024.

Εκτός από την επικεφαλής του προγράμματος Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού επισκέψεις θα κάνουν και οι ομοσπονδιακοί Απόστολος Γκουντούλας και Βασίλης Τζανίνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.  

administrator
Όπως στα περισσότερα παιδιά έτσι και για εμένα, η πρώτη επαφή με τον αθλητισμό ήταν το ποδόσφαιρο. Μπάλα με τα παιδιά της γειτονιάς, αθλητική εφημερίδα ή ένα στοιχηματικό κουπόνι στο χέρι. Τα χρόνια πέρασαν και εν τέλει κατάφερα να κάνω επάγγελμα το παιδικό μου όνειρο. Καθοριστικό ήταν για εμένα το πέρασμα μου από τις εφημερίδες της πόλης μου, του Βόλου (Θεσσαλία, Ταχυδρόμο), στις οποίες μου ανατέθηκαν αρκετά θέματα ερασιτεχνικών αθλημάτων. Κάπως έτσι κατάφερα να βγάλω τις "παρωπίδες" και να διαπιστώσω ότι υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι αθλητές, οι οποίοι ζουν στην αφάνεια, λόγω ελάχιστης έως και μηδαμινής προβολής του αθλήματος τους. Έχοντας γράψει αρκετά κωπηλατικά θέματα, ενθουσιάστηκα με το άθλημα αυτό. Στη συνέχεια, αποφάσισα να το δοκιμάσω και εγώ (ερασιτεχνικά βέβαια) και διαπίστωσα τη μαγεία που νιώθει ο κάθε αθλητής όταν πιάνει κουπί στα χέρια του. Κάπως έτσι, ο αδαής δημοσιογράφος έμαθε ότι οι κωπηλάτες δεν τραβούν κουπί πάνω σε κανό. Στην πορεία αγάπησε αυτό το υπέροχο άθλημα. Πλέον προσπαθεί μέσω του rowit να του δώσει την σημασία που αξίζει.