20/05/2024
Όμιλοι

Διαπρέπει στις Η.Π.Α. η πρωταθλήτρια του ΝΟΘ Μαρία Πέργουλη

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Μαρία Πέργουλη διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στις Η.Π.Α., όπου και σπουδάζει με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα. Αυτή την περίοδο η χάλκινη Παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ23 του 2017, στο διπλό σκιφ ελ. βαρών (μαζί με την Μαίη Εμμανουηλίδου) ολοκληρώνει με άριστα τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στον τομέα των Ανθρώπινων σχέσεων. Την ίδια στιγμή ασχολείται με την πρακτική της άσκηση στο γραφείο αθλημάτων του Πανεπιστημίου και εργάζεται και ως εθελόντρια προπονήτρια κωπηλασίας στην ομάδα.

Η ανάρτηση του ΝΟΘ στο facebook:

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η Μαρία Πέργουλη, μια απ’ τις πρωταθλήτριες μας που σπουδάζει με υποτροφία στις ΗΠΑ, ολοκληρώνει με “άριστα” τις μεταπτυχιακές της σπουδές στις Ανθρώπινες σχέσεις. Η Μαρία παράλληλα κάνει την πρακτική της στο γραφείο αθλημάτων του πανεπιστημίου, ενώ εργάζεται ως εθελόντρια προπονήτρια στην ομάδα κωπηλασίας!

Έχει βραβευτεί τρεις φορές για τις αθλητικές της επιδόσεις και δύο για τις ακαδημαϊκές! Τέλος βρίσκεται στην διαδικασία απόκτησης πτυχίου προπονητικής δεύτερου επιπέδου από την Αμερικανική ομοσπονδία κωπηλασίας!

Της ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια και να προοδεύει πάντα!

Είμαστε πάντα υπερήφανοι για την πρόοδο των πρωταθλητών μας!