16/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Απευθείας από την ΕΡΤ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Μπλεντ

Μια ακόμη σπουδαία κωπηλατική διοργάνωη αναμένεται να μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει στο Μπλεντ της Σλοβενίας από τις 25 έως τις 28 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού της κωπηλασίας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ. Ο λόγος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Μπλεντ της της Σλοβενίας από 25 έως 28 Μαΐου.

Πρόκειται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για την μεγάλη κατηγορία μιας πολύ σημαντικής χρονιάς αφού θα δοθούν τα περισσότερα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού του 2024.

Παρούσα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών του Μπλεντ θα είναι και η Εθνική μας ομάδα με σύνθεση που θα ανακοινωθεί άμεσα από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές και θα αποτελέσει την πλέον επίσημη δοκιμή για τις μεγάλες προκλήσεις που ακολουθούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Δημόσια τηλεόραση μέσα από τις συχνότητές της (οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες) θα μεταδώσει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τις δυο τελευταίες ημέρες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το πρόγραμμα των τελικών του Σαββάτου και της Κυριακής ώστε όλοι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό να έχουν την ευκαιρία να δουν τις προσπάθειες των ελληνικών πληρωμάτων για διάκριση.