19/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Αναβολή του επερχόμενου προπονητικού κοινοβίου λόγω κακοκαιρίας

Την αναβολή του αυριανού προπονητικού κοινοβίου της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει αύριο Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του Σχινιά, ανακοίνωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/2.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Αναβολή λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική παίρνει για τρεις ημέρες η έναρξη του προπονητικού κοινοβίου της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών που ήταν να ξεκινήσει αύριο Δευτέρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Σύμφωνα με απόφαση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων, οι 12 αθλητές κι αθλήτριες που έχουν κληθεί να το παρακολουθήσουν ειδοποιήθηκαν να μεταβούν στο Σχοινιά την Πέμπτη  όταν και αναμένεται να έχουν υποχωρήσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα.  

Πρόκειται για τους/τις:

Ευαγγελία Αναστασιάδου(ΝΟΚ), Ιωάννα Ασβεστά (ΝΟΘ), Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ), Γιάννης Καλανδαρίδης, Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Ελένη Κοντού (ΝΟΜυτ), Στέφανο Ντούσκο (ΠΝΟΙ), Δημήτρη Παπάζογλου (ΝΑΟΣ), Θανάση Παλαιοπάνο(ΝΟΙ), Ζωή Φίτσιου (ΙΟΘ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ), Νίκο Χωλόπουλο (ΝΟΜαυρ).  

Οι συγκεκριμένοι κωπηλάτες/τριες είχαν παρακολουθήσει και το προηγούμενο κοινόβιο στο Σχινιά από τις 9 έως τις 29 Ιανουαρίου.