13/06/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Αθλητές με πλούσιο ταλέντο και μέλλον στη Συνάντηση Ανάπτυξης

Με τους νεαρούς αθλητές να αποδεικνύουν ότι το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας προμηνύεται λαμπρό ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου η Β’ φάση της 15ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης, στη λίμνη Βόλβη της Θεσσαλονίκης.

Κατά την πρώτη μέρα πραγματοποιήθηκαν 21 κούρσες. Το πρόγραμμα της Κυριακής, η οποία θα αποτελέσει και την τελευταία μέρα, θα ξεκινήσει στις 08:30, με τους ημιτελικούς. Ακολούθως θα διεξαχθούν οι τελικοί των 10 αγωνισμάτων της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Νιάτα έτοιμα για λαμπρό μέλλον. Αυτή την εικόνα έδωσαν το πρωί του Σαββάτου όλα τα πληρώματα που πήραν μέρος στη Β΄ φάση της 15ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στη λίμνη Βόλβη της Θεσσαλονίκης ενός θεσμού από τον οποίο έχουν βγει σπουδαίοι αθλητές όλα αυτά τα χρόνια  που βρίσκεται σε ισχύ.

Συνολικά 21 κούρσες έγιναν κατά την πρώτη μέρα όλες με μεγάλο συναγωνισμό σε ένα κανάλι που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για αγωνιστική δράση τα ερχόμενα χρόνια με τη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής που είναι και η τελευταία μέρα θα ξεκινήσει στις 08:30 με τους ημιτελικούς και θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς στα 10 αγωνίσματα της διοργάνωσης. Τα φύλλα αγώνα των ημιτελικών μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.