15/07/2024
Όμιλοι

Αγορά πλωτής εξέδρας για τον ΝΟΚΑΤ

Την αγορά πλωτής εξέδρας για τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ενέκρινε το Υπουργείου Ναυτιλιάς & Νησιωτικής Πολιτικής, μετά από αίτημα του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας.

Ο Βουλευτής ΝΔ Πιερίας, Φώντας Μπαραλιάκος, ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ του ΝΟΚΑΤ για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, κατά την κοπή της βασιλόπιτας του ομίλου.

Η ανακοίνωση του Έλληνα πολιτικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής η αγορά πλωτής εξέδρας για τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, μετά από αίτημα του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας!

Για την ευχάριστη εξέλιξη ενημέρωσα το ΔΣ και τα μέλη του ΝΟΚΑΤ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, όπου βραβεύτηκαν μαθητές και αθλητές του Ομίλου.

Η αγορά πλωτής εξέδρας θα διευκολύνει την προπόνηση των αθλητών και την ανάληψη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Παραλία Κατερίνης.

Ο ΝΟΚΑΤ από το 1959 προπονεί πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, εμφυσά την αγάπη για τον αθλητισμό, τη θάλασσα και τον τόπο μας στους νέους, ενώ αναδεικνύει την Πιερία ως πανελλήνιο και παγκόσμιο αθλητικό κέντρο.

Η καλή συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο και τη Διοίκηση του ΝΟΚΑΤ έφερε αποτελέσματα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και στον ΓΓ Ευάγγελος-Άγγελο Κυριαζόπουλο.