29/11/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Έφτασε η ώρα των τελικών για το 89ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Με τις καλύτερες περγαμηνές ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή η 2η μέρα της Α΄Φάσης του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Αύριο και την Κυριακή τα πληρώματα που πήραν την πρόκριση θα δώσουν «μάχη» για μια θέση στο πόντιουμ των νικητών. Οι 17 στο σύνολο τελικοί περιελαμβάνουν τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών Κάτω των 23 ετών.   

Για ακόμη μια μέρα οι καιρικές συνθήκες στο κωπηλατοδρόμιο ήταν εξαιρετικές, κάτι που βοηθήσε τους αθλητές να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, για να εξαργυρώσουν μια θέση στον τελικό του αγωνίσματός τους.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Και τώρα έρχονται τα καλύτερα. Η διαδικασία των προκριματικών, επαναληπτικών και ημιτελικών της Α΄Φάσης  του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά και από αύριο μέχρι και την Κυριακή έρχεται η «μάχη» του βάθρου.

Και σήμερα στην περιοχή του κωπηλατοδρομίου οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές και βοήθησαν τα μέγιστα όλα τα πληρώματα να καταθέσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό του αγωνίσματός τους. Όμως μόνο έξι πληρώματα χωράνε σε ένα τελικό κι αυτά ανά αγώνισμα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αύριο Σάββατο στους 17 συνολικά που θα διεξαχθούν για της κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών Κάτω των 23 ετών.   

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αγωνισμάτων της Παρασκευής μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ   

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 08:55 με τον τελικό Β΄ του Σκιφ Νεανίδων και θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 13:00 με τον τελικό των οκτακώπων Εφήβων. Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Από το πρωί του Σαββάτου όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν και όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Σχοινιά αφού θα μεταδίδεται Live Stream μέσω του καναλιού της Ομοσπονδίας στο YouTube και των επίσημων κοινωνικών δικτύων της Ομοσπονδίας.