17/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Εθνική ομάδα

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα έκοψαν την Κυριακή την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη της Εθνικής ομάδας, που βρίσκονται σε προπονητικό κοινόβιο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Στην σεμνή αυτή εκδήλωση, η οποία ήταν πλήρως εναρμονισμένη με τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα έλαβαν μέρος οι ομοσπονδιακοί προπονητές, ο έφορος Εθνικών ομάδων και ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος, καθώς και ο γιατρός της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας,  Γιάννης Χριστογιάννης.

Ο τυχερός στον οποίο έτυχε το φλουρί ήταν ο πρωταθλητής του ΝΟΙ Θανάσης Παλαιοπάνος.

Η ανακοίνωση της  ΕΚΟΦΝΣ:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα Κυριακή 10/1 το κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας που βρίσκεται σε προπονητικό κοινόβιο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε μια σεμνή τελετή αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα κουπιά και τις φόρμες οι αθλητές αλλά και οι ομοσπονδιακοί προπονητές μαζί με τον έφορο Εθνικών ομάδων και ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο καθώς και τον γιατρό της Εθνικής Γιάννη Χριστογιάννη τραγούδησαν … «πάει ο παλιός ο χρόνος» και αντάλλαξαν ευχές.

Τυχερός της μικρής γιορτής ο Θανάσης Παλαιοπάνος στο οποίο έπεσε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας οιωνός ότι θα έρθουν οι επιτυχίες το 2021.

Στην σύντομη ομιλία του εκ μέρους της Ομοσπονδίας ο Βασίλης Πολύμερος συνεχάρει όλους όσοι διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά και ευχήθηκε το 2021 να έρθουν οι επιτυχίες και οι προκρίσεις που όλοι περιμένουν για το Τόκιο.