28/09/2023
Όμιλοι

Συνάντηση του ΝΑΟΚ με την Μερόπη Υδραίου

Σε αναγνωριστική συνάντηση προχώρησαν χθες το μεσημέρι, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου και το νέο ΔΣ του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας. Στο πλαίσιο αυτής, η κ.α. Υδραίου δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να στηρίξει το ιστορικό ναυταθλητικό σωματείο του νησιού. Επιπλέον, ενημέρωσε τα διοικητικά στελέχη του ΝΑΟΚ για τις δράσεις της δημοτικής αρχής, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με αυτόν.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων:

Με το νέο Δ. Σ. του ΝΑΟΚ συναντήθηκε χθες το μεσημέρι η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου.

Σ΄ αυτή την πρώτη συνάντηση γνωριμίας, η Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψη, διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του ΝΑΟΚ, ότι ο Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να στηρίξει το ιστορικό σωματείο που τόσα πολλά έχει προσφέρει στον ναυταθλητισμό στο νησί μας. Επίσης, ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα από την Νέα Δημοτική Αρχή, για να επισπευσθούν οι διαδικασίες παραχώρησης του παραλιακού μετώπου και των εγκαταστάσεων του ΝΑΟΚ στο Δήμο.

Η κα. Υδραίου αναφέρθηκε στις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη δημόσια περιουσία, Απόστολο Βεσυρόπουλο και στην διαβεβαίωση που υπήρξε από την πλευρά του για να προχωρήσει η διαδικασία, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο νομοθετικό πλαίσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *