16/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Συνάντηση Γ. Μαυρωτά με ΕΚΟΦΝΣ, ΕΙΟ και ΕΓΟ

Η κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στη διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020. Αυτό ήταν το μήνυμα το οποίο θέλησε να περάσει στους εκπροσώπους της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ), Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ), ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς  κατά τη διάρκεια σχετικών συναντήσεων την Πέμπτη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ), της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ) και της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) είχε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, στο πλαίσιο του κύκλου ενημερωτικών συναντήσεων που έχει ξεκινήσει με τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών.

Ο γγΑ υποδέχτηκε αρχικά τον πρόεδρο της ΕΙΟ Αντώνη Δημητρακόπουλο και τον ταμία Ιωάννη Βασιλειάδη και στη συνέχεια τον πρόεδρο της ΕΓΟ Θανάση Βασιλειάδη με τα στελέχη Αργύρη Ρηγόπουλο και Σοφία Μοδέ και τέλος τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά.

Ο κ. Μαυρωτάς ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών για την προολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών μας, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εθνικές μας ομάδες όσον αφορά την αδυναμία εξεύρεσης κατάλληλων αθλητικών χώρων για να προετοιμαστούν.

Ο γενικός γραμματέας από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι αποτελεί προτεραιότητα η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και θα συνδράμει στο να διαμορφωθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Επιπλέον ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών για τον τρόπο κατανομής των επιχορηγήσεων ο οποίος θα γίνεται με αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων και κριτηρίων διαφάνειας και χρήστης διακυβέρνησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *