Συγχαρητήριο μήνυμα του ΝΟΚ προς την Αναστασιάδου

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η πρωταθλήτρα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Ευαγγελία Αναστασιάδου, το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου, στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο του Βελιγραδίου της Σερβίας. Η φερέλπιδα κωπηλάτρια του Ν.Ο.Κ. έλαβε την 5η θέση στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ γυναικών ελαφρών βαρών, με παρτενέρ την μόλις 16 χρονών Δήμητρα Ελένη Κοντού. Μάλιστα, αυτή αποτέλεσε την καλύτερη θέση των “ελληνικά κουπιών” στη διοργάνωση.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΝΟΚ:

Με ακόμα μία σπουδαία επιτυχία επέστρεψε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς από το Βελιγράδι, όπου το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε το 1ο παγκόσμιο κύπελλο κωπηλασίας.

Η σπουδαία αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. κατέκτησε την 5η θέση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος του διπλού σκιφ γυναικών ελαφρών βαρών, με πλήρωμα την μόλις 16χρονη Δήμητρα Ελένη Κοντού. Η θέση αυτή ήταν και η καλύτερη που κατέκτησαν τα Ελληνικά πληρώματα στους αγώνες αυτούς.

Η οικογένεια του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να δώσει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Ευαγγελία και να της ευχηθεί να έχει υγεία κι επιτυχίες και στο μέλλον.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί στο Βαρέζε της Ιταλίας στα τέλη του Ιούλη, για την οποία υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για εξαιρετικές διακρίσεις.