19/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23: Διακοπή των αγώνων λόγω κακοκαιρίας

Διεκόπει σχεδόν στα μισά το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ23, στη Σαρασότα των ΗΠΑ, αφού η κακοκαρία αναμενόταν να πλήξει την περιοχή του Κωπηλατοδρομίου.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις κούρσες οι οποίες πρόλαβαν να διεξαχθούν οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέλαβαν την 3η θέση και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελ. βαρών. Οι δυο κωπηλάτες με την θέση που κατέκτησαν και με χρόνο 6.22.630 σφράγισαν μια θέση στα 12 καλύτερα πληρώματα του αγωνίσματος. Από την άλλη, οι Αννέτα Κυρίδου και η Δήμητρα Τσαμοπούλου έλαβαν τη 2η θέση στον προκριματικό του διπλού σκιφ, με χρόνο 7.07.760 και τους δώθηκε ακόμη μια ευκαιρία να συνεχίσουν την προσπάθεια τους, στον επαναληπτικό.

Πλέον απομένει να αγωνιστούν περίπου στις 21:40 (ώρα Ελλάδος) οι Καλανδαρίδης-Παλαιοπάνος στον επαναλήπτικό της δικώπου και ο Χαράλαμπος Ντινενής γύρω 22.10 στον επίσης επαναληπτικό του σκιφ ελ βαρών. Κλείνοντας, περίπου στις 22.45 o Γιώργος και ο Αριστείδης Γραμμενιάτη θα λάβουν μέρος στον επαναληπτικό της δικώπου άνευ ελ βαρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *