Μετά την λήξη των αγώνων πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στους αθλητών, την οποία τίμησαν με την παρουσία ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, οι βουλευτές κ. Μπαραλιάκος Ξενοφώντας και κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, καθώς και η εκπρόσωπος της βουλευτού κας Μπέττυς Σκούφα. Επιπλέον παρευρέθηκαν η Αντιπεριφεριάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Κήπου Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Κυριακίδης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Τερζόπουλος Θεοφάνης, αλλά και η εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος Σκάλας Κατερίνης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης προχώρησε σε μια πρωτότυπη και ιδιαίτερα ευγενική κίνηση. Βράβευσε με μετάλλια τους διαιτητές της διοργάνωσης για την διαχρονική προσφορά τους στην κωπηλασίας.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία της ναυαγοσωστικής υποστήριξης από την Lifeguard Patrol, καθώς και η προσφορά των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την χορηγική υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Κατερίνης, του ξενοδοχείου SENTIDO MEDITERRANEAN VILLAGE, του Ι.Ι.Ε.Κ. ΛΥΔΙΑ, καθώς και της κάβας ποτών ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ.

Ενόψει του εορτασμού των 60 χρόνων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, θα πραγματοποιηθούν από τις 26 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου και οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες «Κύπελλο Ολύμπος 2019- Κολλάρος Ελευθέριος»