17/04/2024
Όμιλοι

Με τετραπλή συμμετοχή στον Αγώνα Αξιολόγησης ο ΝΟΜ

Με τετραπλή συμμετοχή έδωσε το παρόν ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης για τη στελέχωση των πληρωμάτων της εθνικής ομάδας, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

 

 

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές του νησιώτικου συλλόγου, οι οποίοι δοκιμάστηκαν στα τεση ήταν: η Ελένη– Μαρίνα Λεβεντέλλη στη κατηγορία Νεανίδων (αν και κορασίδα), οι Λάσκαρης Χρήστος και Τεντολούρης Παναγιώτης στη κατηγορία Παίδων και η Δήμητρα – Ελένη Κοντού στη κατηγορία κορασίδων.

 

 

Η πορεία των κουπιών του ΝΟΜ ήταν άκρως ικανοποιητική. ΗΔήμητρα- Ελένη Κοντού βγήκε πρώτη στη κατηγορία κορασίδων, περνώντας μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες. Επίσης, οι Λάσκαρης Χρήστος και Τεντολούρης Παναγιώτης κατέκτησαν την πρώτη θέση στη κατηγορία παίδων. Παράλληλα, η Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη κατετάγη τρίτη στη κατηγορία Νεανίδων, επίσης περνώντας μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες.

 

 

 

Διάκριση της Λεβεντέλλη από την ΕΚΟΦΝΣ 

Στο κατάμεστο αμιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευση τη Δευτέρα τους αθλητές οι οποίοι ξεχώρισαν το 2019.  Στη λίστα αυτή συκγαταλέγεται φυσικά και η Ελένη- Μαρίνα Λεβεντέλλη του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τιμήθηκε για τα δυο χρυσά μετάλλια (1 στο 1x κορασίδων και 1 στο 4x κορασίδων), τα οποία κατέκτησε τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σερβίας.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Το Σάββατο 22 και τη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά οι αγώνες αξιολόγησης για τη στελέχωση των πληρωμάτων της Εθνικής Ομάδας. Από το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης συμμετείχαν η Ελένη – Μαρίνα Λεβεντέλλη στη κατηγορία Νεανίδων (αν και κορασίδα), οι Λάσκαρης Χρήστος και Τεντολούρης Παναγιώτης στη κατηγορία Παίδων και η Δήμητρα – Ελένη Κοντού στη κατηγορία κορασίδων.

 

 

Tα αποτελέσματα ήταν άκρως επιτυχημένα, καθώς η Δήμητρα Ελένη Κοντού κατέλαβε τη πρώτη θέση στη κατηγορία κορασίδων, περνώντας μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες, οι Λάσκαρης Χρήστος και Τεντολούρης Παναγιώτης κατέλαβαν τη πρώτη θέση στη κατηγορία παίδων, ενώ η Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη κατέλαβε τη τρίτη θέση στη κατηγορία Νεανίδων, επίσης περνώντας μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες.

 

 

Τη Δευτέρα σε μια λαμπρή τελετή στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής βραβεύτηκαν από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες για το 2019. Έτσι λοιπόν βραβεύτηκε η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη που είχε κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Σερβία το Σεπτέμβριο του 2019 στο 1Χ (Μονό) Σκιφ Κορασίδων και στο 4Χ (Τετραπλό) Σκιφ Κορασίδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές Ζαχαρίου Άννα και Βογιατζή Αρίστο και εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.