25/03/2023
Όμιλοι

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ΝΟΜΑΥ

Σε οικογενιακό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 η καθιερωμένη τελετή κοπή βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, στις εγκαταστάσεις του, στην παραλία Μαυροχωρίου. Στη πορεία ακολούθησε και η βράβευση των αθλητών του καστοριανού σωματείου, οι οποίοι διέπρεψαν φορώντας το κορμάκι του, το 2019.

Το δελτίο τύπου του ΝΟΜΑΥ:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου. Στη κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν τα μέλη οι αθλητές και οι φίλοι του Ομίλου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφίμ, η Βουλευτής Σύριζα Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφεριάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σαββόπουλος, η  Θεματική Αντιπεριφεριάρχης Ενέργειας κα. Κάλι  Κυριακίδου, ο πρόεδρος Νομικού προσώπου του Δήμου Καστοριάς κ. Αθανάσιος Ρήμος, ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  κ. Δημήτριος  Στυλιάδης, ο Διοικητής του 15ου  ΣΠ Συνταγματάρχης κ. Ιωάννης Αγαπάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς κ. Θωμάς Νέστορας, ο Διευθυντής  του Ιδρύματος [Μαρίας Τσάκου] κ. Μιχάλης  Μπελέγρης και ο εκπρόσωπος του Ομίλου Καπετάν Παναγιώτη Τσάκου [Τσάκος Ναυτιλιακή] κ .Ιωάννης Λετώνης.

Μετά την ευλογία του Μητροπολίτη και τη κοπή της πίτας ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών-τριών, που διακρίθηκαν στην αγωνιστική περίοδο 2019.

Ακολουθούν τα ονόματα τους:                                      

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Αργυρό μετάλλιο στην Οκτάκωπο Ανδρών:

Τσουρτσούλας  Ευάγγελος, Τιλελής Ανδρέας, Αφεντούλης Νικόλαος, Καραίσκος Θεόδωρος, Στεργιάκας Χρήστος, Κοκκινίδης Ηλίας, Λαμπαδάριος Πέτρος, Ουρούτση Κωνσταντίνος και Πηδαλιούχος ο Νατσούλης Νικόλαος.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, Ασημένιο Μετάλλιο τετράκωπος ανευ:

Βελλίδης Κωνσταντίνος, Μπορνούτος Χρήστος, Γεωργίου Λάζαρος και Κυριάζος Κωνσταντίνος.

Στο ίδιο Πρωτάθλημα η Βακοπούλου Ευαγγελία κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο, στο σκίφ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης: Αργυρό Μετάλλιο στο σκιφ Κορασίδων η Χριστοπούλου  Χριστίνα.

Στο σκιφ Παίδων Ανάπτυξης: Αργυρό Μετάλλιο για τον Αθανασίου Γεώργιο.

Αντίστοιχα, οι αθλήτριες Παπαθανασίου Μαρία και Μπουρλή Στυλιανή κατέλαβαν το ασημένιο, στο διπλό σκιφ κορασίδων ανάπτυξης.

Ακολούθως, δόθηκε στην Βακοπούλου Ευαγγελία τιμητική πλακέτα, διότι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας στο Βελιγράδι, της Σερβίας, όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στο Τετραπλό σκίφ Κορασίδων.

Παράλληλα, απενεμήθη τιμητική πλακέτα και στους Προπονητές του σωματείου μας κ. Τσαλούχο Ιωάννη και Τσίντζου Ιουλία, λόγω της προσπάθειας και της υπομονής τους, μέσω των οποίων φέρνουν  επιτυχίες.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους παραβρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης και μας τίμησαν με την παρουσία τους, που δικαίωσε την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου και τη δουλειά που γίνετε σε πολλούς τομείς. Πράγματα το οποίο έδωσε κουράγιο στα μέλη του Δ.Σ., ώστε να κάνουν ακόμη περισσότερα πράγματα τη νέα χρονιά. Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται  από τα βάθη της καρδιάς του  Υγεία, Δύναμη και Ευτυχία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με την ευχή για ακόμα περισσότερες διακρίσεις, από τους Αθλητές και τις Αθλήτριές μας.

Το Δ.Σ

Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *