15/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Η κωπηλασία στην «6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού»

Με σκοπό να διάγει την αξία του ευ αγωνίζεσθαι στα νέα παιδιά τελέστηκε σήμερα στις 09:00 π.μ. στο Ο.Α.Κ.Α. η κεντρική εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019, η οποία εναρμονίστηκε με την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου».

Παράλληλα, η εκδήλωση αυτή, η οποία είχε ως στόχο την ενεργοποίηση των μαθητών-τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις είχε και κωπηλατικό ενδιαφέρον. Αυτό διότι οι δυο ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Φώτου και Δήμητρα Γιαννιού έδωσαν το παρόν και μύησαν τα μικρά παιδιά στην τέχνη του “κουπιού” στο κωπηλατικό εργόμετρο.

Η εκδήλωση δημιουργήθηκε μέσω της συνεργασίας του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τις Αθλητικές Ομοσπονδίες, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, καθώς και με τη συμμετοχή μαθητών-τριών όλων των Τάξεων των Γυμνασίων της Περιφέρειας Αττικής, Ολυμπιονικών και διακεκριμένων αθλητών-τριών διαφόρων αθλημάτων.

Δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα στα σχολεία σήμερα, μέσω απόφασης του υπουργείου Παιδείας, με σκοπό να γίνουν σε αρκετά μέρη ανά την Ελλάδα εκδηλώσεις με αθλοπαιδίες.

Παρακάτω ακολουθεί η σχετική ανάρτηση στο facebook του κ. Φώτου:

https://www.facebook.com/geofotrow/posts/1445761378912691

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *