30/03/2023
Κλειστή Κωπηλασία

Έρχεται ο 5ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας

Άνοιξε σήμερα, 30 Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής στο 5ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαλαμίνας: «Ολυμπιονίκης Νίκος Γραμματικός».

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέσχουν σωματεία, αθλητές και αθλήτριες εγγεγραμμένοι στα μητρώα της ΕΚΟΦΝΣ, γυμναστήρια και ιδιώτες, από 12 έως και άνω των 60 ετών καθώς και ΑΜΕΑ. Το πρόγραμμα θα περιέχει ατομικά και ομαδικά (σκυταλόδρομίες) αγωνίσματα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Ανοιχτή είναι από σήμερα η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής στο 5ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαλαμίνας: «Ολυμπιονίκης Νίκος Γραμματικός».

Στην διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος Σωματεία, αθλητές κι αθλήτριες εγγεγραμμένοι στα μητρώα της ΕΚΟΦΝΣ, Γυμναστήρια και ιδιώτες από 12 έως και άνω των 60 ετών καθώς και ΑΜΕΑ ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ατομικά και ομαδικά (σκυταλόδρομίες) αγωνίσματα.

Αναλυτικά την προκύρηξη του Πανελλήνιου Αγώνα μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ ενώ για είσοδο στη φόρμα Εγγραφής πατήστε ΕΔΩ