20/05/2024
Όμιλοι

Δωρεά απινιδωτή στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Στη χθεσινή λαμπρή εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών του ομίλου, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρών ως επίσημα προσκεκλημένοι τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Κωπηλατών Καστοριάς “Τα Παρασπουρτζούκια”.

Ο εκπρόσωπος του εν λόγω Συλλόγου Παλαιμάχων Κωπηλατών Ανδρέας Βράκας και ο παλαίμαχος κωπηλάτης του ΝΟΚ που διαμένει στη Θεσσαλονίκη, Στράτος Καπούλης, ανακοίνωσαν τη δωρεά ενός απινιδωτή, στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς.

Σήμερα το πρωί ο απινιδωτής τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του ναυτικού σωματείου. Πλέον έχουν πρόσβαση σε αυτόν αθλητές αλλά και περαστικοί που κάνουν την βόλτα τους γύρω από τη λίμνη Ορεστιάδα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Χθες στον ετήσιο χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς παρευρέθηκαν επίσημα προσκεκλημένοι και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Κωπηλατών Καστοριάς “Τα Παρασπουρτζουκια” όπου ανακοίνωσαν ότι δωρίζουν στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς έναν απινιδωτή.
Ο απινιδωτής τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί στον προαύλιο χώρο του ομίλου και πλέον έχουν πρόσβαση σε αυτόν αθλητές του ομίλου αλλά και περαστικοί και διαβάτες που περπατούν στον γύρο της λίμνης. Επίσης εκεί κοντά βρίσκεται ξενοδοχείο, αλλά ένα από τα πιο μεγάλα κλαμπ της πόλης μας με μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Ενημερώνουμε όλους του συμπολίτες μας για την ύπαρξη του.
Το μισό ποσό της δωρεάς δόθηκε από τον σύλλογο των παλαιμάχων κωπηλατών και το άλλο μισό από το μέλος του συλλόγου Στράτο Νικ. Καπούλη, ο οποίος διαμένει στη Θεσσαλονίκη.