Τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο και προσφάτως παγκόσμιο πρωταθλητή της Σανγκάης Στέφανο Ντούσκο υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Υπουργός Αθλητισμού Ιωάννης Βρούτσης,
Στην συνάντηση έδωσαν επίσης το παρών ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ και Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος, ο αντιπρόεδρος της Αντώνης Αργυρίου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας και έφορος Εθνικών ομάδων Α/Γ & Κ23 Ρότζερ Γκαττ.
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Έλληνας πολιτικός ανακοίνωση την χρηματοδότηση 150.000 ευρώ για αγορά 30 σκαφών παράκτιας κωπηλασίας για κάθε ένα από τα σωματεία που είναι εγγεγραμένο στην ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Αθλητισμού e-Kouros 2025.
Η σχετική ανακοίνωση:
ΤΟ Υπ. Αθλητισμού χορηγεί 30 ΣΚΑΦΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ δωρεάν σε 30 σωματεία!
Σήμερα υποδέχθηκα στο Υπ. Αθλητισμού τον Στέφανο Ντούσκο – τον “θρύλο” χρυσό
μας Ολυμπιονίκη και, πλέον, χρυσό Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην κωπηλασία.
Ο Στέφανος έχει πετύχει ό,τι μπορεί να ονειρευτεί ένας αθλητής, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι ο χαρακτήρας του: ταπεινός και αφοσιωμένος στις αξίες του αθλητισμού. Ένα πραγματικό πρότυπο για τα παιδιά μας.
Με αφορμή τη νέα του τεράστια επιτυχία, θέλησα να κάνουμε κι εμείς ως Πολιτεία ένα «δώρο» στην κωπηλατική οικογένεια:
Έκτακτη χρηματοδότηση 150.000 ευρώ για την αγορά 30 σκαφών παράκτιας κωπηλασίας, ένα για κάθε σωματείο της Ομοσπονδίας που θα είναι εγγεγραμμένο στον «e-Kouros 2025».
Έτσι, μαζί με τις μεγάλες νίκες του Στέφανου, δίνουμε περισσότερες ευκαιρίες σε νέα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την κωπηλασία! Να γεμίσει η Ελλάδα και οι θάλασσες μας σκάφη κωπηλασίας παντού!