13/06/2024
Όμιλοι

Υποτροφία στην Ευαγγελία Φράγκου από το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη

Ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών επιδόσεων που κατέγραψε γι’ ακόμη μια χρονιά, η Ευαγγελία Φράγκου, με το “γαλανόλευκο κορμάκι”, συμπεριελήφθη στη λίστα των δικαιούχων αθλητών που θα λάβουν το πρόγραμμα Ολυμπιακών Υποτροφιών που ανακοίνωσε το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη με την υποστήριξη της ΕΟΕ του Ιδρύματος Λάτση και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Αξίζει να αναφερθεί ότι δόθηκε εκτός από την πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, προσφέρθηκαν αθλητικές υποτροφίες σε ακόμη εννιά κωπηλάτες.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Ανάμεσα στους δέκα πρωταθλητές της κωπηλασίας που  βρίσκονται στην μακροσκελή λίστα των δικαιούχων του προγράμματος Ολυμπιακών Υποτροφιών που ανακοίνωσε το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη με την υποστήριξη της ΕΟΕ του Ιδρύματος Λάτση και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής βρίσκεται η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου.

Η Ευαγγελία Φράγκου, μέσα από τις σπουδαίες διακρίσεις της στην δίκωπο άνευ με πλήρωμα τη Χριστίνα Μπούρμπου όπου κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και το Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 το 2022, όπως και την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α-Γ στο ίδιο αγώνισμα, καθώς και τις σπουδαίες διακρίσεις της στην κατηγορία Νεανίδων και Γυναικών Κ23 για τα έτη 2019-2022 με διαφορετικά πληρώματα και σε διαφορετικά αγωνίσματα, αδιαμφισβήτητα θεωρείται μια σπουδαία αθλήτρια με σπουδαίο μέλλον στο άθλημα της κωπηλασίας.

Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη μέσα από τις υποτροφίες του στηρίζει αθλητές και αθλήτριες που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δίνει την επιβράβευση σε όλους αυτούς τους αθλητές που αφιερώνουν την καθημερινότητα τους στον πρωταθλητισμό τιμώντας με τις διακρίσεις τους την Ελλάδα, ανάμεσα σε αυτούς και η δική μας Ευαγγελία.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια του για την υποτροφία και τις εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της και την κατάκτηση πολλών ακόμη διακρίσεων για τα προσεχή έτη.