Το μέλλον και το παρών της ελληνικής κωπηλασίας

koinovio_anaptiksis_kastoria

Ολοκληρώθηκε στην Καστοριά το προπονητικό κοινόβιο στο πλαίσιο του προγράμματος Ανάπτυξης της κωπηλασίας. Το εν λόγω κοινόβιο, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και φιλοξενήθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς από τη Δευτέρα 29/7 έως την Πέμπτη 1/8/2019/.

Οι 22 εκολαπτόμενοι κωπηλάτες και κωπηλάτριες, ηλικίας 12 και 13 ετών είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στον εξαιρετικό κωπηλατικό στίβο της λίμνης Ορεστιάδας και να γνωρίσουν το άθλημα, υπό την επίβλεψη της προπονητικής ομάδας της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ., με επικεφαλή την Γιαννιού Δήμητρα, τον Γκουντούλα Απόστολο και την Αξιώτη Ελευθερία.

Σε αυτό το διάστημα, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες κωπηλάτησαν αρκετές ώρες στα ήρεμα νερά της λίμνης Ορεστιάδας και γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Παράλληλα γνώρισαν και την πόλη της δυτικής Μακεδονίας.

Συν της άλλοις, οι λιλιπούτειοι κωπηλάτες επισκέφτηκαν την Πέμπτη 31/8 στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν την αποστολή των μεγαλύτερων αθλητών οι οποίοι στελεχώνουν την Εθνική ομάδα. Τα παιδιά είχαν την ευκαριά να συνομιλήσουν με τα ινδάλματά τους, οι οποίοι τους μεταλαμπάδευσαν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους σχετικά με το άθλημα.

Με μεγάλη ικανοποίηση από την πλευρά των αθλητών κι αθλητριών, από την προπονητική ομάδα αλλά και από τους ιθύνοντες την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσέφερε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης 1/8 το κοινόβιο.
ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ:
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
1 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν.Ο.ΚΟΖ
2 ΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.Ο.Θ.
3 ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ Ι.Ο.Θ.
4 ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ν.Ο.ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ
5 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ν.Ο.ΚΑΤ
6 ΚΑΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο.Ε.
7 ΓΚΑΦΑΡΙ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Ν.Ο.Μ.
8 ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν.Ο.Β.Α.
9 ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν.Ο.Π.Τ
10 ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.Α.Ο.Κ
11 ΚΑΡΕΤΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Ν.Ο.Μ.
12 ΠΕΤΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Ο.Σ.Φ.Π.
13 ΤΕΠΕΡΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Ν.Ο.Θ
14 ΛΙΟΛΙΟΥ ΓΑΒΡΙΕΛΑ Κ.Ο.Ε.
15 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Ν.Ο.Ι.
16 ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ Ν.Ο.ΚΑΤ
17 ΚΑΡΥΩΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ Ν.Ο.ΚΑΤ
18 ΝΤΑΡΑ ΝΕΦΕΛΗ Ν.Ο.Ι
19 ΓΙΑΓΚΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Ν.Ο.Θ
20 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ Ν.Ο.Μ.
21 ΠΑΡΔΑΛΗ ΦΑΙΔΡΑ Ο.Φ.Θ
22 ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ Ν.Ο.ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ