03/12/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες HOT

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού για αντιπροσωπεία της ΕΚΟΦΝΣ

Επίσκεψη με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, πραγματοποίησε την Δευτέρα (6/11) αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος της, ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καρρά, τον έφορο Εθνικών ομάδων και δις Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο, καθώς και το μέλος του ΔΣ, Ρότζερ Γκαττ.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, επισκέφθηκε σήμερα (6/11) αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, με επικεφαλής του πρόεδρό της, Γιάννη Βράμπα, που συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καρρά, τον έφορο Εθνικών ομάδων και δις Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο και το μέλος του ΔΣ, Ρότζερ Γκαττ.

Στην συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, η κωπηλατική αντιπροσωπεία έθεσε σε γνώση του Υπουργού ζωτικά ζητήματα σχετικά με την λειτουργία του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά, που αποτελεί την έδρα των Εθνικών ομάδων, αλλά και τον σχεδιασμό της για το νέο μέλος της κωπηλατικής οικογένειας, την Παράκτια Κωπηλασία.

Αντικείμενο συζήτησης έγινε η ανάπτυξη της κωπηλασίας μέσα από τον σχολικά και πανεπιστημιακό αθλητισμό , ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεχής συνεργασία και η αποστολή των  προτάσεων από την Κωπηλατική Ομοσπονδία σχετικά με εδάφια του Αθλητικού Νόμου, που χρίζουν τροποποιήσεων και βελτιώσεων.