15/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες HOT

ΣΕΠΚΩ: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις διακρίσεις των “ελληνικών κουπιών”

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις διεθνείς διακρίσεις που έχουν φέρει το τελευταίο διάστημα τα ελληνικά κουπιά εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κωπηλασίας (ΣΕΠΚΩ).

Τα όσα αναφέρει ο ΣΕΠΚΩ:

Μετά το Ευρωπαϊκό Ανδρών-Γυναικών ήρθε το Παγκόσμιο των Νέων και τώρα αυτό των Εφήβων-Νεανίδων όπου διέπρεψαν ξανά τα ΕΛΗΝΙΚΑ “κουπιά”.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κωπηλασίας (ΣΕΠΚΩ) συγχαίρει την Εθνική Ομάδα με τον επικεφαλής προπονητή κ. Ποστιλιόνε και τους συνεργάτες τους, τους αξιόλογους συναδέλφους Φώτου Γ. – Πέτρου Δ. – Τσαλούχο Γ. – και Ζαχαρίου Α., οι οποίοι ακούραστα και με μεγάλη διάθεση συνετέλεσαν σε όλες τις επιτυχίες.

Θερμά Συγχαρητήρια και με το παραπάνω στους Αθλητές και στις Αθλήτριες για την ιδιαίτερη αγωνιστική τους διάθεση και τα αποτελέσματα που έφεραν.

Άξιοι επίσης συγχαρητηρίων είναι οι αφανείς ήρωες και υποστηρικτές όλων των αγωνιζόμενων αθλητών και αθλητριών οι γονείς τους, οι οποίοι με διάθεση και αγωνία στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Να επισημάνουμε βέβαια και τους άλλους αφανείς εργάτες όλων αυτών των επιτυχιών τους σωματειακούς προπονητές, οι οποίοι έχουν βάλει τα λιθαράκια τους και χαίρονται για όλες αυτές τις επιτυχίες.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για την συνέχεια σε όλους και στην ΕΚΟΦΝΣ, η οποία από την μεριά της κάνει την προσπάθεια της, ώστε να είμαστε όλοι μας υπερήφανει για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΥΠΙΑ.