22/05/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Προ των πυλών η Γενική Συνέλευση και η Γιορτή των κορυφαίων

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί τόσο η Γενική Συνέλευση της ΕΚΟΦΝΣ όσο και η Γιορτή Βράβευσης των κορυφαίων της περσυνής χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί η πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση της χρονιάς στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο του Πειραιά. Ωστόσο, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου θα γίνει στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Δυο μέρες αργότερα, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου το απόγευμα (19:00), στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών κι αθλητριών του

Η τακτική Γενική Συνέλευση και η Γιορτή Βράβευσης των κορυφαίων της περασμένης χρονιάς έρχονται τις επόμενες μέρες να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της Κωπηλατικής Οικογένειας λίγο διάστημα πριν ξεκινήσουν οι επίσημες διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Αρχικά για το Σάββατο 18 Μαρτίου έχει οριστεί να γίνει η πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση της χρονιάς για τα σωματεία μέλη της που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Δυο μέρες αργότερα, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου το απόγευμα (19:00), στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών κι αθλητριών του 2022 που είχε αναβληθεί λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία όσοι δεν μπορούν να την παρακολουθήσουν από κοντά να τη δουν και μέσω Live Streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αλλά και τους επίσημους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων της ΕΚΟΦΝΣ.