22/05/2024
Όμιλοι

Παντελής Παπατέρπος: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Την είδηση ότι θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Παντελής Παπατέρπος. Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης θα πολιτευεί με τον συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Καλαμαριάς, Χρύσας Αράπογλου, “Καλαμαριά Μητέρα Πόλη”.

Σημειώνεται ότι, με τον ίδιο συνδυασμό θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Καλαμαριάς και η πρόεδρος του ΝΑΟΚΘ και έφορος ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ, Θεοδώρα Κιφωνίδου.

Η ανακοίνωση του κ. Παπατέρπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα την πρόσκληση της Χρύσας Αράπογλου για να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Καλαμαριά Μητέρα Πόλη.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα και όραμα μου είναι να γίνει η Καλαμαριά η ποιοτική πόλη που αξίζει στους κατοίκους της. Προσβάσιμη για όλους σε κάθε σημείο της. Με ανάπτυξη του αθλητισμού και του ναυταθλητισμού για όλες τις ηλικίες και την ανάδειξη του υπέροχου θαλάσσιου μετώπου της.

Η παρουσίαση έγινε χθες στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» με εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας να ανταποκρίνονται στην πρόσκληση της υποψήφιας δημάρχου Καλαμαριάς, Χρύσας Αράπογλου και να κατακλύζουν το θέατρο.