16/07/2024
Όμιλοι

Ο ΝΟΙ για την υποτροφία της Γκόγκου

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων εξέδωσε ανακοίνωση για να εκφράσει τις ευχές του, προς την πρωταθλήτρια του Κατερίνα Γκόγκου, η οποία θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να σπουδάσει με υποτροφία πλήρους φοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Yale.

Τα όσα αναφέρει ο ΝΟΙ:

Στην Αμερική και παράλληλα με τις σπουδές της θα συνεχίζει τις προπονήσεις της η Αικατερίνη Γκόγκου που κέρδισε πλήρη υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Yale.

Μετά τη μεγάλη της επιτυχία το 2022 ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Σκιφ Νεανίδων, η αθλήτρια του Ν.Ο.Ι. «ανοίγει τα φτερά
της» για το σπουδαίο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο ενώ συγχρόνως θα συνεχίζει να προπονείται στο άθλημα με το οποίο κατάφερε σπουδαίες νίκες κάνοντας υπερήφανο το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Πρόκειται για μία ακόμη αθλήτρια του Ομίλου που κερδίζει πλήρη υποτροφία καθώς με αντίστοιχη υποτροφία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αμερική στον
τομέα της Ψυχολογίας η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Αμαλία Τσιάβου, ενώ συνεχίζουν τις σπουδές τους, επίσης με πλήρη υποτροφία, οι πρόσφατα Ολυμπιονίκες στο Τόκιο αδερφές Κυρίδου (Αννέτα και Μαρία) και η Τσαμοπούλου ΔήμητραΣοφία.

Το Δ.Σ. εύχεται στην Αικατερίνη Γκόγκου, θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά  και καλή επιτυχία στις σπουδές της κι ευελπιστεί και άλλοι αθλητές του Ομίλου να έχουν την εκπαιδευτική επιτυχία στο μέλλον.