11/06/2023
Όμιλοι

Ο Δήμος Πέλλας βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές του 2022

Το Σάββατο 11/2, Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το 5ο Δήμοτικο Σχολείο Γιαννιτσών πραγματοποίησαν μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, η οποία είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση κατά της οπαδικής βίας.

Με το σύνθημα «Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και τα έθνη», 55 μαθητές του 5ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, φορώντας τις φανέλες των ομάδων της Super League, παρουσίασαν μια ιδιαίτερη δράση για την αξία του αθλητισμού και φώναξαν συνθήματα για τον άδικο χαμό του Άλκη Καμπανού.

Παράλληλα, βραβεύτηκαν βετεράνοι αθλητές και παράγοντες των αθλητικών σωματείων των Γιαννιτσών, καθώς και αθλητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και περιφερειακούς σχολικούς διαγωνισμούς.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Μια άκρως συγκινητική και ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποίησε ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το 5ο Δήμοτικο Σχολείο Γιαννιτσών. Με όμορφα συνθήματα κατά της οπαδικης βίας, ντυμένα στα χρώματα όλων των ομάδων, 55 μαθητές μας παρουσίασαν τα αθλητικά ιδεώδη και την αξία του αθλητισμού καθώς και φώναξαν όλοι μαζί για τον Άλκη Καμπανό που έχασε τόσο άδοξα τη ζωή του εξαιτίας της οπαδικης βίας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν βετεράνοι αθλητές και παράγοντες των αθλητικών σωματείων της πόλης των Γιαννιτσών καθώς και αθλητές και μαθητές που διακρίθηκαν για το 2022.

Ο Δήμος Πέλλας τίμησε τον επί 24 συναπτά έτη έφορο και πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευλάμπιο Καφετζακη, ο οποίος συνετέλεσε σημαντικά στην δημιουργία των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου στο Λουδία και Προολυμπιακο Προπονητικο Κέντρο για τους Ολυμπιακούς του 2004. Συγκεκριμένα διετέλεσε από το 1986-1992 έφορος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και 1992-2010 πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών.

Επιπλέον τίμησε έναν εκ των  ιδρυτων του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Παπαδόπουλο Κυριάκο για την αθλητική του πορεία σαν αθλητής, γυμναστής και γενικότερα φίλος του αθλητισμού, ο οποίος όσον αφορά τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, οραματίστηκε τη δημιουργία ενός Ναυταθλητικού σωματείου στις ιδανικές συνθήκες του Λουδία και ήταν η αρχή του μοναδικού Ναυταθλητικού σωματείου στο νομό Πέλλας, ενός Ομίλου που έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στην ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών από το 1979 μέχρι σήμερα. 

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της 43χρονης πορείας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών ήταν το Χρυσό παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό μετάλλιο που κατέκτησε η πρωταθλήτρια του ΝΟΓ Ευαγγελία Φράγκου το 2022 στην κατηγορία U23 στην δίκωπο άνευ και για τα οποία βραβεύτηκε τιμής ένεκεν από το Δήμο Πέλλας.

Ακόμη 17 αθλητές του Ναυτικου Όμιλου Γιαννιτσών βραβεύτηκαν για τις πανελλήνιες διακρίσεις τους για το 2022 στις κατηγορίες Ανάπτυξης, Παίδων-Κορασίδων, Ανδρών. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που βραβεύτηκαν είναι:

Ζηντηρίδης Κώστας

Σταυρακάκης Αγάθωνας

Μουρατίδου Πασχαλινά

Κιοσελάκη Εύα 

Καλαιτζή Ευλαμπία

Αρετάκη Ελπίδα

Μαλιούφα Παναγιώτα

Τσαγαλα Μαρία

Χόντου Μαρία

Μητακίδης Δημήτρης

Καλαιτζή Παναγιώτα 

Φράγκος Λάζαρος

Σπυρίδης Ναπολέων

Μαλιούφας Ιωάννης

Μπακιρτζής Θόδωρος

Φράγκος Κωνσταντίνος 

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του για τις διακρίσεις που τίμησαν τον Ομιλο καθώς και τον Δήμος Πέλλας για την πολύ όμορφη διοργάνωση και για την προσπάθεια να στηρίξει την αθλητική δραστηριότητα του Δήμου Πέλλας.