13/06/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες HOT

Ολοκληρώθηκε το Β’ μέρος της Σχολής προπονητών Α’ Κατηγορίας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Β΄ μέρος της Σχολής προπονητών Α’ Κατηγορίας του Υφυπουργείο Αθλητισμού. Μάλιστα, τα μαθήματα ειδίκευσης της κωπηλασίας έγιναν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σχοινιά.

Τον συντονισμό ανέλαβε η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Ανάπτυξης, Δήμητρα Γιαννιού, ενώ δίδαξαν οι προπονητές της Ολυμπιακής και Εθνικής Ομάδας Τζάνι Ποστιλιόνε, Δημήτρης Πέτρου, Γιάννης Τσαλούχος  και Άννα Ζαχαρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το Β΄ μέρος της Σχολής προπονητών Α’ Κατηγορίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Τα μαθήματα ειδίκευσης για το άθλημα της κωπηλασίας πραγματοποιήθηκαν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σχοινιά.

Συντονίστρια ήταν η  ομοσπονδιακή προπονήτρια Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού και δίδαξαν οι προπονητές της Ολυμπιακής και Εθνικής Ομάδας Τζάνι Ποστιλιόνε, Δημήτρης Πέτρου, Γιάννης Τσαλούχος  και Άννα Ζαχαρίου.

Από την πλευρά της διαιτησίας η Νίκη Σαμίου. Στην σχολή ως σπουδαστές συμμετείχαν οι ολυμπιονίκες Πολύμερος Βασίλης, Ντούσκος Στέφανος, Τσιάβου Αλεξάνδρα, Μόύγιος Δημήτρης, Σκιαθίτης Νίκος, Τσίλης Γιάννης, Τζιάλλας Γιώργος, Μπισκιτζή Χρύσα, Πέτρου Γιάννης, Κόνσολας Λευτέρης, Μαγδανής Παναγιώτης, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Αναστασιάδου Ευαγγελία, Φίτσιου Ζωή, Καλανδαρίδης Γιάννης, Καλαμποκά Λίτσα και Εμμανουηλίδου Θωμαϊδα καθώς και ο επί χρόνια προπονητής Εθνικής Ομάδας Βλάχος Ευθύμης.

Απομένουν οι εξετάσεις των θεωρητικών μαθημάτων για να ολοκληρωθεί η σχολή.