19/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες HOT

Οι δεκατέσσερις επίλεκτοι αθλητές για το Ευρωπαϊκό Ανδρών-Γυναικών και την προολυμπιακή ρεγκάτα

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου θα συγκεντρωθούν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, στις 25 με 28 Απριλίου. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα αποτελέσει και Ρεγκάτα Ολυμπιακής πρόκρισης για τα τελευταία σκάφη που θα λάβουν το “μαγικό χαρτάκι” για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Οι ίδιοι αθλητές στις 19-21 Μαΐου θα πάρουν μέρος και στην τελική Προολυμπιακή Ρεγκάτα που διεξάγεται παραδοσιακά στη Λουκέρνη.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Συγκεντρώνονται από αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά οι αθλητές κι αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας από 25 έως 28 Απριλίου το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει και Ρεγκάτα Ολυμπιακής πρόκρισης για τα τελευταία πληρώματα που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Στο κοινόβιο έχουν προσκληθεί 14 επίλεκτοι αθλητές κι αθλήτριες οι οποίοι θα παραμένουν στο Σχοινιά μέχρι τις 22 Απριλίου. Οι ίδιοι αθλητές θα προετοιμαστούν αργότερα και για την τελική Προολυμπιακή ρεγκάτα που γίνεται παραδοσιακά στη Λουκέρνη και φέτος θα διεξαχθεί 19-21 Μαΐου.    

Πρόκειται για τους παρακάτω αθλητές:

Ντούσκος Στέφανος (ΠΝΟΙ), Αναστασιάδου Ευαγγελία (ΝΟΚ), Μπούρμπου Χριστίνα (ΝΟΘ), Φίτσιου Ζωή (ΝΟΜΑΥΡ), Κοντού Μιλένα (ΝΟΜ), Γκαϊδατζής Πέτρος (ΝΑΟΚΘ), Παπακωνσταντίνου Αντώνης (ΕΝΟΑ), Καλανδαρίδης Γιάννης (ΕΝΟΑ), Παλαιοπάνος Θανάσης (ΝΟΙ), Χωλόπουλος Νίκος (ΝΟΜΑΥΡ), Ασβεστά Ιωάννα (ΝΟΘ), Φράγκου Ευαγγελία (ΝΟΓ), Λιόλιου Γ. (ΝΟΚοζ), Μπουκουβάλας Ζ (ΝΟΙ).