17/04/2024
Όμιλοι

Ν.Ο.Κατ.: «Όλοι οι Έλληνες στο πλευρό της Κατερίνας»

Με σκοπό να εμψυχώσει την Κατερίνα Νικολαΐδου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λιντς της Αυστρίας, στο οποίο θα δώσει το παρών, ο όμιλος της Ν.Ο. Κατ. Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν.Ο.Κατ:

«Η Παγκόσμιο Πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Νικολαΐδου, τις επόμενες μέρες αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λιντς της Αυστρίας. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θα δώσει μάχη για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Ο Αγώνας προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολος, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ωστόσο η αθλήτρια του Ν.Ο. Κατερίνης έχει αποδείξει πως έχει πείσμα, μαχητικότητα και οι επιδόσεις της είναι μέσα στις κορυφαίες διεθνώς. Όλοι οι Έλληνες βρίσκονται στο πλευρό της, με το βλέμμα στραμμένο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αυστρίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές και οι φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης της εύχονται καλή επιτυχία, ώστε να εκπροσωπήσει στην επερχόμενη Ολυμπιάδα τη χώρα μας με τα γαλανόλευκα χρώματα ανεβάζοντας τη σημαία μας στον υψηλότερο ιστό».