30/03/2023
Όμιλοι

ΝΟΠ: Επίσκεψη στο 39ο Δημοτικό Σχολείο στο Νέο Σούλι Αχαΐας

Στο 39ο Δημοτικό Σχολείο στο Νέο Σούλι Αχαΐας παρεβρέθηκαν μέλη του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Πάτρας. Σε αυτήν την ενημερωτική επίσκεψη, η προπονήτρια του ΝΟΠ, Άννα Αναστασίου παρουσίασε στους μαθητές την ιστορία του αθλήματος, καθώς και την προσπάθεια που κάνει ο ναυτικός όμιλος για να διαδώσει το άθλημα στην τοπική κοινωνία.

Η ανακοίνωση του ΝΟΠ:

Παρουσίαση του αθλήματος της κωπηλασίας στο 39ο Δημοτικό Σχολείο στο Νέο Σούλι

Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΠ πραγματοποίησε επίσκεψη στο 39ο Δημοτικό Σχολείο στο Νέο Σούλι, όπου παρουσίασε στους μαθητές το Ολυμπιακό άθλημα της κωπηλασίας.

Η προπονήτρια κωπηλασίας Άννα Αναστασίου μίλησε στους μαθητές για την ιστορία του αθλήματος με τις πρόσφατες παγκόσμιες επιτυχίες, αλλά και για την προσπάθεια του ΝΟΠ να το κάνει προσιτό στη νεολαία και τους πολίτες της Πάτρας. Τα παιδιά ενημερώθηκαν επίσης για την σημασία της γνώσης κολύμβησης ως εφόδιο ζωής, πέρα από την προϋπόθεση που αποτελεί για την κωπηλασία.

Οι μικροί μαθητές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και δοκίμασαν τις βασικές τεχνικές της κωπηλασίας στα εργόμετρα.

Στον προγραμματισμό του ΝΟΠ για την νέα χρονιά, είναι να συνεχιστούν οι ενημερωτικές επισκέψεις σε σχολεία, με επιτετραμμένους από το ΥΠΕΠΘ προπονητές και συνεργάτες του Ομίλου στην κωπηλασία, την κολύμβηση και το πόλο.

Ευχαριστούμε την διοίκηση και το προσωπικό του 39ου Δημοτικό για την πρόσκληση και την φιλοξενία.