12/04/2024
Όμιλοι HOT

Νέο κεφάλαιο ανοίγει στη μακρά διαδρομή του Ν.Ο.Ι.

Την νέα του διοίκηση η οποία εκλέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της Γενικής του Συνέλευσης, ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Το δελτίο τύπου του ΝΟΙ:

Σελίδα γύρισε οριστικά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ανοίγοντας ένα καινούριο κεφάλαιο στην πολύχρονη διαδρομή του με την ανάδειξη νέας Διοίκησης. Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του σωματείου, η οποία χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή μελών του.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ι. συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Νικόλαος Εξάρχου, Αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Παπαϊωάννου, Β΄ Αντιπρόεδρος Αντώνιος Καραπέτσος, Γενικός Γραμματέας Βασίλειος Διάφας, Ταμίας Αδαμάντιος Μπάτζιος, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Εβελίνα Ασπιώτη, Έφορος Κωπηλασίας Δημήτριος Τσιώκος, Έφορος Εγκαταστάσεων Κωνσταντίνος Καλτσογιάννης, Έφορος Υλικού Αθανάσιος Κιτσάκος.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Νικόλαος Έξαρχος αναφέρει: «Εκ μέρους του νέου Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσοι μας πίστεψαν και μας στήριξαν σ’ αυτή την πρωτοφανή σε συμμετοχή γενική συνέλευση. Με αίσθημα ευθύνης δεσμευόμαστε όλοι μας ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους του ιστορικού μας σωματείου, το οποίο στη μακρά του διαδρομή έχει αναδείξει Ολυμπιονίκες αλλά και πλειάδα σπουδαίων αθλητών, κωπηλατών και κωπηλατριών που πρωταγωνιστούν σταθερά στους ελληνικούς και διεθνείς υγρούς στίβους. Με ομαδικό πνεύμα και συνεργασία, με διαφάνεια και χρηστή διοίκηση θα εργαστούμε αφενός για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Ν.Ο.Ι., αφετέρου για να ανοίξουμε το σωματείο στη Γιαννιώτικη κοινωνία και να την κάνουμε να το αγκαλιάσει».