17/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Με μεγάλη συμμετοχή το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής με στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 140 μαθητές-αθλητές από 17 Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μάλιστα, έτσι πραγματοποίησαν αριθμό συμμετοχών αρκετά υψηλέρο από τα προηγούμενα έτη.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με κεκτημένη ταχύτητα από το 89ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις μια μέρα μετά και το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Πάνω από 140 μαθητές-αθλητές και αθλήτριες από 17 Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  πήραν μέρος στην ημερήσια διοργάνωση που είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας το Υπουργείο Παιδείας και εκτέλεσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία μαζί με τη ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής προσφέροντας Υλικό, ανθρώπινο δυναμικό και βέβαια τεχνογνωσία.

Αριθμός συμμετεχόντων πολύ υψηλότερος των προηγούμενων που δείχνει τη δίψα των νέων για να μπουν στα βαθιά της Κωπηλασίας και να περάσουν στον αγωνιστικό στίβο. Εκεί όπου είχαμε πολλές ανταγωνιστικές κούρσες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον για όλους όσοι παραβρέθηκαν στο Κωπηλατοδρόμιο

Το παρών με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Βράμπα έδωσαν τα περισσότερα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας εκφράζοντας έτσι τη βαρύτητα και τη σημασία που δείχνει η διοίκηση του αθλήματος.    

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σχολικού πρωταθλήματος ΕΔΩ