13/06/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ΝΟΓ

Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκαν στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Λουδία η κοπή πίτας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, καθώς και οι βραβεύσεις των αθλητών που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι αθλητές, οι προπονητές, τα μέλη, καθώς και οι γονείς των αθλητών. Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν τόσο η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του σωματείου Ευαγγελία Φράγκου, όσο και οι προπονητές Βασίλης Τσαλικίδης και Κατερίνα Μπαλλή.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Με μια σεμνή γιορτή πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στο Λουδία. Με την παρουσία τους τίμησαν τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών αθλητές, μέλη του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, οι προπονητές και γονείς των αθλητών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έγιναν οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα το 2022 και της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας του ΝΟΓ Ευαγγελία Φράγκου για τις διεθνείς και Πανελλήνιες διακρίσεις της. Μαζί με τους αθλητές τιμήθηκαν και οι δύο προπονητές του ΝΟΓ Βασίλης Τσαλικίδης και Κατερίνα Μπαλλή, οι οποίοι εκτός από προπονητές είναι και αθλητές με διεθνείς και πανελλήνιες διακρίσεις αντίστοιχα που έχουν αγωνιστεί και τιμήσει τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών τα προηγούμενα έτη.

Το φλουρί κέρδισε η αθλήτρια Αρετάκη Ελπίδα, η οποία κέρδισε μια δώροεπιταγή από το κατάστημα αθλητικών ειδών ” Μαυρίδης”. Η βασιλόπιτα ήταν ευγενική χορηγία του Artoloux Vakalakis .

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά για το 2023, με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες. Η ομάδα μας μεγαλώνει και το μέλλον έχει τους καλύτερους οιωνούς.