20/05/2024
Όμιλοι

Κοπή πίτας για τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης

Σε μια λαμπρή τελετή, ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης “Αλιάκμων” έκοψε το μεσημέρι της Κυριακής 12/2 την βασιλόπιτα του, στην καφετέρια του στη λίμνη Πολυφύτου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν την περσυνή χρονιά.

Το παρών έδωσαν αντιπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και της πολιτικής σκηνής. Μεταξύ άλλων, τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κ. Ιωάννης Βράμπας, ο έφορος αγώνων της Κωπηλατικής, Παπαγιάννης Κωνσταντίνος, καθώς και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκουντούλας Απόστολος.

Η ανάρτηση του ΝΟΚΟΖ στο facebook:

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και γονείς αθλητών του ΝΟΚ έγινε η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν τόσο στο εθνικό πρωτάθλημα όσο και σε διεθνής υποχρεώσεις της εθνικής μας ομάδας φορώντας το εθνόσημο. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τις δυο προπονήτριες και η ποιότητα των αθλητών του ΝΟΚ σε συνεργασία με την διοίκηση μας κάνουν αισιόδοξους για την πορεία του Ομίλου μας στη νέα περίοδο.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ κ. Ιωάννη Βραμπα, τους δημάρχους των Δήμων Κοζάνης, Σερβίων και Βελβεντού, τον αντιπεριφερειάρχη υγείας κ. Μαργαρίτη Γεώργιο, τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Μαμάτσιου Νοσοκομειου κ. Λαμπρόπουλο, τους βουλευτές του νόμου μας, τον ομοσπονδιακό προπονητή και ολυμπιονίκη Γκουντούλα Απόστολο, τον έφορο κωπηλασίας Παπαγιάννη Κωνσταντίνο και την πρόεδρο της τοπικής ενότητας Νεράιδας που τιμήσαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε και τον π. Αθανάσιο Γεωργιάδη για την ευλογία της πίτας.