13/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Κοινόβιο για 32 αθλητές ενόψει του Παγκοσμίου Κ19

Με την παρουσία 32 αθλητών από 13 ομίλου ξεκινάει στις 18 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά το προπονητικό κοινόβιο της κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων.

Το κοινόβιο το οποίο έχει να κάνει με την  προετοιμασία και επιλογή των πληρωμάτων που θα συμμετάσχουν στις 2-6 Ιουλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ19 στο Παρίσι από 2-6 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με την συμμετοχή 32 αθλητών κι αθλητριών από 13 διαφορετικά σωματεία ξεκινάει στις 18 Ιουνίου στο ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ακόμη ένα προπονητικό κοινόβιο που αφορά στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων.

Πρόκειται για κοινόβιο που θα διαρκέσει ως την 1η Ιουλίου και αφορά στην  προετοιμασία και επιλογή των πληρωμάτων που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ19 που θα διεξαχθεί στο Παρίσι από 2-6 Ιουλίου και θα αποτελέσει Test Event για την Ολυμπιακή ρεγκάτα της επόμενης χρονιάς που θα γίνει στην ίδια εγκατάσταση.

Η τελική επιλογή των πληρωμάτων που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Κ19 θα γίνει στις Δοκιμασίες που θα διεξαχθούν την 1η Ιουλίου.  

Αναλυτικά οι αθλητές κι αθλήτριες που κλήθηκαν είναι οι:     

Σωτηρία Άγγου, Αριστείδης Καλαντίδης (ΟΦΘ), Κων.Αλεξογιάννης, Ευθυμία Κουκλουμπέρη, Βασίλης Κουτσελίνης, Σωτηρία Μιχαηλίδη  (ΝΟΒΑ), Παντελής Γαλάνης, Άγγελος Δάσκαλος, Νίκος Χωλόπουλος (ΝΟΜΑΥ), Σταυ.Γιαλογλίδου (ΝΑΟΚΘ), Σοφία Γκέκα (ΝΟΒΑ), Σοφία Δαλίδου (ΟΕΑΝΑΒ), Στέφανος Δημητρίου, Κων. Καραγιάννης, Δημήτρης Κούτρας, Νεφέλη Ντάρα,Βασίλης Κωστούλας ,Αριστ-Ευαγγ. Λάππας (ΝΟΙ) Νικολέτα Δρογαλά, Βαρβάρα Λυκομήτρου, Χαρ.Χατζηαυγουστίδης (ΝΟΘ), Σπύρος Κυριζόπουλος, Παναγιώτης Φοροζίδης (ΝΟΚΑΤ), Γαβριέλα Λιόλιου (ΟΣΦΠ), Παν. Μακρυγιάννης, Δημήτρης Σταυριανίδης, Γιώργος Χαρίσιος (ΝΟΚΟΖ), Ελένη Νάτσιουλα, Αντώνης Ντίκος, Δήμητρα Παπαϊωάννου, Χριστίνα Παπαϊωάννου (ΝΟΚ), Δημήτρης Παπάζογλου (ΝΑΟΣΑΛ).